Adventi meglepetés

A karácsony nem csupán arról szól, hogy milyen fogás kerüljön az ünnepi asztalra, és nem is csak arról, hogy milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket. Manapság sokan pusztán túl szeretnének esni ezen az „őrületen”. Ne tartozz közéjük! Lassíts egy kicsit a tempón, és öltöztesd ünneplőbe a lelkedet. Engedd, hogy megérintsen karácsony varázsa!


Ehhez szeretnék neked egy kis segítséget nyújtani! Töltsd le a Karácsonyra hangolódós adventi meglepetést, és minden nap „tegyél fel” egy gömböt a fára. A díszeken olyan feladatok vannak, amelyek teljesítésével kicsit kiszakadsz a mindennapos rohanásból, vagy éppen mosolyt csalsz mások arcára. Ez az én ajándékom neked! Fogadd szeretettel!(A meglepetés letöltőlinkjét e-mailben kapod meg. Ha nem találod a bejövő üzenetek között, ellenőrizd le a promóciós és a spam mappát. Add hozzá a hirlevel@tclang.hu e-mail címet a címlistádhoz, hogy biztosan a postaládádban landoljon.)
* indicates required

hogy T. C. Lang kapcsolatba lépjen velem az általam megadott emailcímen és adatokkal, tájékoztasson friss híreiről, bejegyzéseiről, DIY ötleteiről, és az általa küldött elektronikus levelek marketing tartalmúak is lehetnek. ÁSZF és Adatkezelési tájékoztató: http://tclang.hu/copyright.htm

Email Marketing Powered by Mailchimp