A karácsony nem csupán arról szól, hogy milyen fogás kerüljön az ünnepi asztalra, és nem is csak arról, hogy milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket. Manapság sokan pusztán túl szeretnének esni ezen az „őrületen”. Ne tartozz közéjük! Lassíts egy kicsit a tempón, és öltöztesd a lelkedet ünneplőbe! Engedd, hogy megérintsen karácsony varázsa!

Ehhez szeretnék neked egy kis segítséget nyújtani! Töltsd le a Karácsonyra hangolódós adventi meglepetést, és december minden egyes napján „szedj le” a fáról egy gömböt. A gömbökön olyan feladatok vannak, amelyek teljesítésével kicsit kiszakadsz a mindennapos rohanásból, vagy éppen mosolyt csalsz mások arcára. Ez az én ajándékom neked! Fogadd szeretettel!

A mezők kitöltésével hozzájárulsz, hogy elektronikus levelet küldjek neked. Az Adatvédelmi tájékoztatót ide kattintva éred el. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-79464/2014.

(A meglepetés letöltőlinkjét e-mailben kapod meg. Ha nem találod a bejövő üzenetek között, ellenőrizd le a promóciós és a spam mappát. Add hozzá a tclang@tclang.hu e-mail címet a címlistádhoz, hogy biztosan a postaládádban landoljon.)

Kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket, hogy megajándékozhassalak a Karácsonyra hangolódós adventi meglepetéssel!
* kötelező mező
Email Marketing Powered by Mailchimp